La coberta de la pista d'hoquei patins de la ZEM Jaume Tubau estarà llesta a mitjans de setembre


  • Comparteix:

Obres a la pista d'hoquei patins de la ZEM Jaume Tubau / Foto: Cugat Mèdia

Obres a la pista d'hoquei patins de la ZEM Jaume Tubau / Foto: Cugat Mèdia

Més d'un any després de l'inici de les obres per a la cobertura de la pista d'hoquei patins de la ZEM Jaume Tubau, aquestes estaran enllestides a mitjans de setembre. Es tracta d'una infraestructura molt esperada pel Patí Hoquei Club Sant Cugat i que rebrà un impuls definitiu després de gairebé un any de retards. Per tal d'evitar més endarreriments en la construcció de la coberta, l'Ajuntament ha signat un acord amb l'adjudicatària, APIMET, sota l'amenaça de rescindir el contracte si les obres no estan llestes al setembre. Segons el calendari acordat, el marge és de 12 setmanes per enllestir-ho tot.

La coberta de la pista d’hoquei serà de planxa nervada i anirà col·locada sobre una estructura metàl·lica sostinguda per dues fileres de pilars. A més, l’estructura estarà preparada per col·locar instal·lacions d’il·luminació. APIMET disposa de 12 setmanes per construir la coberta i els pilars metàl·lics, traslladar-ho tot des del taller i muntar-ho. L’Ajuntament supervisa cada una d’aquestes fases i, en cas d’incompliment de qualsevol d’aquests terminis, es rescindirà automàticament el contracte.

Les obres van començar el juny de 2018 i es preveia que només s'allarguessin tres mesos i suposen un cost municipal de 230.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.