Volpelleres celebrarà la Festa Major el 13, 14 i 15 de setembre amb un programa molt familiar

La programació incorpora noves activitats com el Holi Festival i la Festa de l'Escuma


  • Comparteix:

Volpelleres celebrarà una Festa Major molt familiar / Foto: Localpres

Volpelleres celebrarà una Festa Major molt familiar / Foto: Localpres

Volpelleres celebrarà la seva quarta Festa Major el 13, 14 i 15 de setembre amb un programa que manté el format familiar i incorpora noves activitats. El president de l'associació de veïns del barri, Alberto Valcarce, ha explicat a Cugat Mèdia que enguany s'han suprimit els concerts de nit i que s'han inclòs més activitats per a infants i joves, com el Holi Festival i la Festa de l'Escuma. Un programa fet a mida d''un barri familiar amb molta canalla petita', segons Valcarce.

La festa grossa donarà el tret de sortida oficial amb el pregó, enguany a càrrec de Roger Valls, propietari de la farmàcia Farmacugat, divendres al vespre. Valcarce ha destacat la implicació de Valls amb el barri i amb l'associació de veïns i, per això, va ser escollit per la junta 'per unanimitat'.

La programació d'aquesta quarta Festa Major al barri mantindrà la mateixa línia, amb fira d'atraccions, 'food trucks' i cinema a la fresca. També incorporarà un espectacle de màgia, el Holi Festival i la Festa de l'Escuma, que tancarà tres dies de gresca a Volpelleres. Sobre el programa, Valcarce afirma que s'ha volgut 'mantenir un format familiar' i que a la vegada s'han inclòs novetats 'per millorar' les edicions anteriors. 'De mica en mica, el programa de Festa Major va acompanyant el creixement del barri', assegura el president de l'associació de veïns del barri.


Alberto Valcarce

Quan hem fet alguna activitat o concert a darrera hora és el que menys participació. Hem intentat a adaptar el programa al que volen els veïns i al que, avui dia, tenim al barri. De mica en mica, el programa de Festa Major va acompanyant el creixement del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.