Valldoreix allarga l'estiu i celebra la seva Festa Major aquest cap de setmana

El Valldoreix FC serà el pregoner d'aquest any


  • Comparteix:

Detall del cartell de la Festa Major / Foto: EMD Valldoreix

Detall del cartell de la Festa Major / Foto: EMD Valldoreix

Valldoreix allarga una mica més l'estiu amb la celebració de la seva Festa Major. La gresca s'allargarà des del divendres 13 al dilluns 16 de setembre. El pregoner de la Festa Major d'enguany és el club de futbol Valldoreix FC. El concert de Buhos, que repeteix un any més a la celebració del territori, és la proposta musical destacada de la programació.

CONSULTA EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

Divendres 13
Les activitats començaran a les cinc de la tarda amb una gimcana popular. Tot seguit, les activitats esportives prendran el protagonisme amb les primeres jornades dels tornejos de pàdel i tennis de Festa Major. Al vespre, el pregó de Festa Major amb el Valldoreix FC i ja a la nit, a les d'onze, l'Orquestra La Salseta del Poble Sec farà ballar als valldoreixencs.

Dissabte 14
La jornada arrenca amb propostes esportives durant tot el matí, com els tornejos i l'Streetbasket 3x3. Paral·lelament, una fira d'artesans i una de brocanters a l'aparcament del CAP Valldoreix. Els més petits podran gaudir de la música de The Penguins i, també, arriba el tradicional Mercadet del cap setmana, amb motiu de la Festa Major se sortejarà una panera amb productes de les parades. I, a partir de la una, arrossada popular a la plaça de l'Estació.

La programació de la jornada seguirà amb una rua presidida pels Gegants de Valldoreix, activitats infantils al carrer i una xocolatada popular. A les nou de la nit, l'Església Protestant de Valldoreix ofereix un concert de gòspel. El dissabte acabarà amb la música de Buhos a dos quarts de dotze i amb traca final de DJ Keké Kult a partir d'un quart de dues de la matinada.

Diumenge 15
La jornada s'encetarà amb esport, activitats al carrer i, a la plaça del Casal de Cultura, la fira d'artesans. A partir de dos quarts de dotze, trobada castellera amb els Castellers de Sant Cugat, els Xics de Granollers i la Colla de Castellers de la Sagrada Família. A dos quarts d'una començarà el Concurs de Paelles a l'espai Garden. El dia acaba amb un espectacle de la companyia Clownic, 'Turist', a les sis de la tarda.

Dilluns 16
Aprofitant que és festiu al territori, Valldoreix posarà punt final a la celebració amb la Missa de Festa Major a la Parròquia de Sant Cebrià a dos quarts d'una.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.