El comerç de Sant Cugat tancarà la temporada d'estiu amb un nou 'Estocs a fora'

La iniciativa arribarà el proper 14 de setembre amb un centenar de comerços adherits


  • Comparteix:

Una edició anterior dels 'Estocs a fora' / Foto: Cugat Mèdia

Una edició anterior dels 'Estocs a fora' / Foto: Cugat Mèdia

El comerç de Sant Cugat tancarà la temporada d'estiu el proper dissabte 14 de setembre amb una nova edició de l''Estocs a fora'. La iniciativa impulsada per Sant Cugat Comerç (StC) treurà al carrer un centenar de botigues i establiments amb l'objectiu de cridar l'atenció de milers de santcugatencs en una jornada de rebaixes on els comerços tenen l'oportunitat de liquidar excedent. La proposta començarà a les deu del matí i s'allargarà fins dos quarts de nou del vespre.

La presidenta de l'entitat organitzadora, Aïda Fernández, ha explicat a Cugat Mèdia que la jornada es desenvoluparà de la mateixa manera que en les darreres edicions i que es tracta d'una iniciativa que permet als comerços donar-se a conèixer.


Aïda Fernández

És exactament el mateix model de cada any. Un cop acabat l'estiu, i en campanya de rebaixes, ho organitzem perquè les botigues puguin liquidar excedent i donar-se a conèixer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.