Fridays for Future enceten el curs en peu de guerra contra les emissions de CO2

Un centenar de joves d'aquest moviment s'han manifestat pels carrers de Sant Cugat aquest divendres


  • Comparteix:

Amb l'arrencada del curs escolar, també reprenen les reivindicacions els joves de Fridays for Future. Ho fan amb un missatge clar: cal reduir les emissions de diòxid de carboni. Amb una manifestació amb un centenar de participants que ha recorregut els carrers de Sant Cugat, el jovent ha fet responsable la classe política de la situació a la qual s'enfronta el planeta Terra i ha instat tothom a prendre partit.

'Diem prou!' Amb aquesta contundència expressen el seu missatge des de Fridays for Future. El jovent, emmirallat en l'exemple de Greta Thunberg, vol ser l'espurna que produeixi un canvi a millor. De fet, l'optimisme i l'esperança són les millors armes d'aquest moviment. 'Si hem creat remeis contra malalties, si hem aconseguit volar, també som capaços de revertir la situació', confien.

A banda dels joves de Fridays for Future Sant Cugat, també han participat de la protesta nois i noies de Sabadell, Cerdanyola, Barberà i Terrassa.

Aquesta ha estat la primera reivindicació del curs. De la mateixa manera que la temporada passada, les protestes tindran lloc cada divendres a la tarda a la plaça de Lluís Millet.


Àngel Segura

La clau és tan fàcil com deixar d'emetre CO2. De veritat hem de ser els joves qui alcem la veu? Diem prou!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.