Els Diables de Sant Cugat omplen de foc els carrers d'Itàlia

Una vintena de membres de l'entitat va actuar a la ciutat de Bra amb un espectacle de malabars i pisconers


  • Comparteix:

Els Diables de Sant Cugat han portat aquest cap de setmana el seu foc als carrers de la ciutat italiana de Bra. L'entitat va participar amb una cercavila i un espectacle amb malabars i pisconers, els responsables d'escopir foc, amb una representació, també, de membres del grup de percussió Karabassà. En total van viatjar fins al nord d'Itàlia una vintena de diables per participar al festival 'Di Strada in Strada'.

És la tercera vegada que els Diables de Sant Cugat participen en aquest festival. De fet, aquest any han preparat un espectacle per a l'ocasió d'una hora de durada que es plantegen aprofitar en futures actuacions a Sant Cugat. Una de les membres de Diables que hi va participar, Airam Rubio, assegura que ha estat una experiència 'molt enriquidora'.


Airam Rubio

Va ser una experiència molt xula, molt enriquidora. Fa gràcia que convidin concretament a la colla de malabars, és molt motivador per començar el curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.