El pregó de la Festa Major de Volpelleres destaca el creixement del barri

El discurs ha anat a càrrec del propietari de la farmàcia Farmacugat, Roger Valls


  • Comparteix:

Volpelleres és el barri més nou de la ciutat i la seva configuració s'ha pogut veure durant els últims anys. La implicació del teixit comercial ha quedat reconeguda aquest divendres al pregó de la Festa Major del barri, que ha anat a càrrec del propietari de la farmàcia de la zona, Farmacugat. En Roger Valls ha destacat el caràcter familiar de Volpelleres i com els comerços i el teixit associatiu, encapçalat per l'Associació de Veïns, han dotat de vitalitat la zona.

CONSULTA EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

El farmacèutic ha aprofitat el discurs també per reivindicar més escoles a la zona, per donar resposta al creixement de la població infantil. 'El barri s'ha convertit en el més desitjat de Sant Cugat', ha explicat. I ho ha argumentat: 'El teixit comercial ja desperta, restaurants, un nou mercat, una biblioteca envejable, zones verdes i la millor festa de barri'.

Valls ha ofert un pregó amb bon humor, on ha recordat que l'alquímia i la màgia van ser claus per a l'origen de l'ofici de farmacèutic. De fet, ha posat punt final al seu pregó a toc de vareta màgica: 'Carpe diem festum Volpellerum!'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.