Una Bicicletada Popular inicia la Setmana de la Mobilitat Sostenible


  • Comparteix:

Imatge del tret de sortida a la Bicicletada Popular / Font: Cugat Mèdia

Imatge del tret de sortida a la Bicicletada Popular / Font: Cugat Mèdia

Prop d'un centenar d'assistents han participat a la Bicicletada Popular organitzada aquest diumenge per l'Ajuntament de Sant Cugat i la col·laboració de la Unió Ciclista Sant Cugat. L'acte és el primer de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i que s'allargarà fins diumenge amb diferents activitats. La sortida i l'arribada s'ha fet des de la Plaça de la Vila i el tinent d'alcaldia de Mobilitat, Pere Soler, i el regidor de Serveis Urbans, Transport i Mobilitat, José Gallardo, han donat el tret de sortida a l'activitat. Un circuit d'educació vial ha complementat la Bicicletada.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible ja ha tingut el primer acte d'un seguit d'activitats. La Bicicletada Popular ha reunit petits i grans per un circuit tranquil interurbà per gaudir del carril bici. El regidor de Serveis Urbans, Transport i Mobilitat, José Gallardo, ha ressaltat l'aposta de l'equip de govern per la sostenibilitat i la conscienciació de la contaminació atmosfèrica. L'acte central de la Setmana de la Mobilitat Sostenible arribarà diumenge que ve a la Rambla del Celler.





José Gallardo

Cal potenciar la seguretat vial i fer-ho a través d'activiatats com aquesta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.