Sant Cugat participa a la Marató de TV3 contra el càncer amb una matinal lúdica i esportiva


  • Comparteix:

Les activitats es faran diumenge a la Zona Esportiva de Coll Favà

Les activitats es faran diumenge a la Zona Esportiva de Coll Favà

Sant Cugat se suma als actes de la Marató de TV3 contra el càncer amb diverses activitats esportives, que tindran lloc aquest diumenge a la Zona Esportiva Municipal de Coll Favà. Una gimcana infantil, tornejos de futbol 7 i de bàsquet i una competició de tennis taula seran les activitats proposades, en una iniciativa que ha sorgit d'un grup d'estudiants de l'IES Sant Cugat.

L'Ajuntament, a través de les àrees d'Esports, Joventut i Sanitat i Serveis Socials, organitza aquest diumenge una jornada esportiva solidària per recaptar fons per la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la lluita contra el càncer.

Durant tot el matí de diumenge, la Zona Esportiva Municipal de Coll Favà acollirà campionats de tennis taula per a totes les edats, i tornejos de futbol 7 i bàsquet 3 per 3 per a nens i nens de 8 a 15 anys. A més, hi haurà una gimcana per a infants d'entre 3 i 8 anys, que inclourà endevinalles, proves de tacte, gust i olor, punteria i proves d'habilitat, entre d'altres coses.

El regidor d'Esports, Xavier Cortés, ha explicat que la iniciativa de celebrar aquesta matinal esportiva de suport a la Marató de TV3 va sorgir de tres alumnes de l'IES Sant Cugat.

Xavier Cortés

Tres joves de l'IES Sant Cugat ens van fer arribar aquesta proposta tan engrescadora. L'Ajuntament, a través d'Esports, Joventut i Serveis Socials, donem el suport logístic i cedim l'espai.


L'objectiu d'aquesta activitat és recaptar diners i afegir un gra de sorra per una causa tan important com és la lluita contra el càncer. Ho explica Xavier Cortés.

Xavier Cortés

Tothom qui participi farà una aportació simbòlica, amb la intenció d'obtenir diners per aportar a la Marató de TV3 i lluitar contra aquesta greu malaltia.


Les inscripcions per participar a la matinal esportiva es poden fer a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), que es troba a la Casa de Cultura. Les inscripcions estan obertes fins aquest dijous, 16 de desembre. El preu és de 3 euros per als participants de 3 a 15 anys, i 1 euro per als acompanyants adults. Els menors de 3 anys no hauran de pagar entrada. A més, tots els participants obtindran un obsequi i un esmorzar gratuït, i entraran en un sorteig de regals que tindrà un cost de 50 cèntims.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.