Arriba a Sant Cugat un nou càtering íntegrament vegà, l'Alles Gute

El magazín matinal 'Sant Cugat a fons' parla amb els precurssors d'aquesta iniciativa, Paola Punsoda i Steffen Schwörer


  • Comparteix:

Alles Gute, un nou catering vegà a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Alles Gute, un nou catering vegà a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat ja compta amb un nou càtering íntegrament vegà, l'Alles Gutte, a càrrec de Paola Punsoda i Steffen Schwörer. El projecte ha passat pel magazín matinal 'Sant Cugat a fons' per explicar una proposta culinària alternativa al serveis d'àpats més convencionals. Tot plegat una iniciativa per promoure un estil de vida compromès amb la protecció de la natura que s'absté de l'ús o consum de qualsevol producte d'origen animal.

ESCOLTA-HO

Cremes de fruita i verdures, amanides de tots els colors, pa artesanal, postres casolans i molt més. Aquests són alguns dels plats que integren el menú que ofereix el nou càtering vegà de Sant Cugat, Alles Gute, una alternativa per trencar els cànons alimentaris que vertebren la cuina catalana.

Els canvis en l'alimentació actual han permès l'aparició de projectes empresarials com aquest, conscienciats amb el desenvolupament sostenible i la protecció de la natura. Alles Gute aterra a Sant Cugat per ampliar el ventall d'oferta gastronòmica a la ciutat i cobrir la falta de propostes veganes en el servei d'àpats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.