El bon temps acompanya la Fira de Santa Llúcia als districtes


  • Comparteix:

El bon temps ha ajudat a que la Fira de Santa Llúcia dels districtes de la Floresta i Les Planes d'enguany hagi estat tot un èxit d'assistència. Tots aquells que s'hi han acostat han pogut trobar des dels tradicionals productes de Nadal fins a productes del Comerç Just.

Diverses activitats han servit per dinamitzar la fira de La Floresta d'aquest any. Així tothom que ha visitat la fira per comprar alguna cosa al prop de la vintena de paradetes presentades ha pogut menjar xocolata desfeta, escoltar el concert de percussió o gaudir amb el espectacles infantils. Montserrat Royo, membre de la Comissió de festes de l'Associació de Veïns de la Floresta explica que tothom que vulgui pot participar parant una paradeta.

Montse Royo

Són gent individual que ve i monten la seva parada, nosalres no exigim cap pagament


Algunes de les entitats o comerços que hi participen aprofiten la fira per donar-se a conèixer. És el cas de l'entitat de comerç just 'Hort de casa' que ha venut xocolata, sucre, cafè o torró solidari. Josep Iglesias és un dels membres de l'entitat.

Josep Iglesias

El dia ens ha acompanyat i estem molt contents, esperem que demà continui el bon temps i ens poguem donar a conèixer


L'acte més multitudinari de la fira és el dinar que arriba a aplegar fins a 70 persones a la plaça de l'estació de La Floresta. Recordem que fa més de 10 anys que se celebra la fira de Santa Llúcia en aquest districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.