Crida a la concentració a Sant Cugat en suport als nou independentistes detinguts

Diverses entitats i col·lectius han convocat una concentració a dos quarts de vuit del vespre amb cassoles i xiulets davant de l'ajuntament


  • Comparteix:

Imatge de la convocatòria / Foto: Twitter ANC Sant Cugat

Imatge de la convocatòria / Foto: Twitter ANC Sant Cugat

Sant Cugat acull aquest dilluns una concentració de rebuig a les nou detencions i als deu escorcolls que ha fet la Guàrdia Civil durant el dia relacionades amb moviments independentistes. Diverses entitats i col·lectius han difós la convocatòria, que crida als concentrats a portar cassoles i xiulets a partir de dos quarts de vuit davant de l'ajuntament.

Una concentració 'unitària' que porta per lema 'Ens voleu atemorits, però HI TORNAREM'. En la investigació dirigida pel jutjat central d'instrucció número 6 de l'Audiència Nacional, la Fiscalia i la Guàrdia Civil han efectuat nou detencions i 10 registres a la demarcació de Barcelona per 'localitzar proves de presumptes activitats delictives planificades per membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR).

El cos policial ha incautat documentació i material informàtic, a més de material i substàncies 'considerades precursores per a la confecció d'explosius'. La investigació es troba sota secret de sumari i no es descarten noves detencions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.