L'Hospital Universitari General de Catalunya, multiguardonat als premis BHS


  • Comparteix:

Interior de l'HUGC / Foto: Hospital General

Interior de l'HUGC / Foto: Hospital General

L'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) ha rebut sis guardons als Premis BHS - Best Spanish Hospitals Awards. Així, el centre està considerat el millor hospital de l'Estat espanyol en les categories de 'Resultats globals', 'Aparell circulatori', 'Aparell respiratori', 'Aparell digestiu i hepatopancreàtic', 'Sistema nerviós' i 'Diagnòstic de la dona'. A més, ha quedat finalista a les categories de 'Gestió clínica global', 'Aparell múscul esquelètic' i 'Malalties infeccioses'. L'HUGC, que forma part del grup Quirónsalud, ha competit amb 80 centres sanitaris espanyols en aquest certamen posat en marxa per Higia Benchmarking (BS3) i Asho.

Els premis BHS tenen l'objectiu d'optimitzar la gestió sanitària per a la millora continuada dels hospitals d'aguts de l'Estat. Els centres que hi han participat han estat auditats per la Societat Espanyola de Directius de la Salut, que ha valorat l'eficiència i la qualitat assistencial dels participants.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.