La quarta edició de l'estand d'adopció de gossos se centra en informar i suma vuit adopcions més


  • Comparteix:

L'estand s'ha instal·lat, com és habitual, a la Plaça d'Octavià

L'estand s'ha instal·lat, com és habitual, a la Plaça d'Octavià

La plaça d'Octavià ha acollit aquest cap de setmana la quarta edició de l'estand d'adopció de gossos abandonats que organitza l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament. En aquesta ocasió s'han adoptat 8 gossos, tot i que l'objectiu principal ha estat, una vegada més, informar la població i sensibilitzar-la sobre la tinença responsable d'animals.

Aquest cap de setmana, vuit gossos abandonats - 2 cadells i 6 gossos de raça mitjana- han trobat un nou amo. La quarta edició de l'estand de gossos abandonats, instal·lat una vegada més a la plaça d'Octavià, ha tornat a servir per sensibilitzar els santcugatencs sobre el problema de l'abandonament d'animals de companyia. El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, explica com han anat la jornada.

Eduard Pomar

Ahir va anar molt bé. Va venir molta gent per l'estand i es van adoptar tres gossos. Va haver molta gent que es va interessar per com es podien adoptar i com s'havia de fe


Tot i que es valori molt positivament l'adopció directa dels gossos a l'estand, per a Pomar el més important és que la gent interessada s'adressi a la Residència de l'Arrabassada per poder-ne adoptar.

Eduard Pomar

No són tant els que s'adopten directament a l'estand, sino que al fer el global de l'any dels gossos que s'han adoptat a la Residència, es veu que aquesta xifra s'ha incrementat


Des que es va començar amb aquesta iniciativa, el nombre de gossos adoptats ja és de 26 i ja s'està preparant un estand per la primavera vinent i una altra per abans de l'estiu, amb la intenció de fer-ne tres a l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.