Les zones d'oci concentren el 80% dels delictes per lesions a Sant Cugat

Els Mossos han incrementat els dispositius de seguretat a prop d'aquests espais


  • Comparteix:

Els delictes de lesions han augmentat a Sant Cugat un 33% el primer semestre del 2019 respecte al mateix període de l'any anterior. Segons dades dels Mossos d'Esquadra facilitades a Cugat Mèdia, durant els primers sis mesos de l'any s'han registrat 93 delictes de lesions, el 80% dels quals s'han produït en zones d'oci de la ciutat.

Segons ha explicat a Cugat Mèdia el cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra, Manel Rodríguez, es tracta principalment de petites baralles derivades del consum d'alcohol. És per això que els Mossos d'Esquadra han incrementat aquest any els dispositius a la sortida d'aquests espais d'oci, principalment en l'ubicat a la carretera de Rubí, ja que la majoria de casos s'han concretat en aquestes zones.

Així, les denúncies per delictes de lesions han passat de les 70 del primer semestre del 2018 a les 93 d'aquesta primera part d'aquest any.


Manel Rodríguez

És un àmbit territorial que ens preocupa i ens ocupa. Hem incrementat els dispositius a la sortida de les carpes. La majoria d'aquestes lesions s'han produït amb baralles en les zones d'oci provocades pel consum d'alcohol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.