Combatre la soledat, una de les demandes principals de la gent gran de Sant Cugat

Tres de les participants de la Setmana de la Gent Gran han passat pel magazín per explicar la seva experiència i les seves preocupacions vitals


  • Comparteix:

Pilar Gràcia de la Resdiència Pública de Sant Cugat, Pepita Cañamares de Cugat Natura i Carme Remohí, de la residencia Sant Salvador als micròfons del 'Sant Cugat a fons' / Font: Cugat Mèdia

Pilar Gràcia de la Resdiència Pública de Sant Cugat, Pepita Cañamares de Cugat Natura i Carme Remohí, de la residencia Sant Salvador als micròfons del 'Sant Cugat a fons' / Font: Cugat Mèdia

'Que la gent gran no es quedi mai sola a casa'. Així de contundents han sigut Pepita Cañamares, Pilar Gràcia i Carme Remohí, totes tres participants de les activitats de la Setmana de la Gent Gran, preguntades per quines són les necessitats de la tercera edat al magazín 'Sant Cugat a fons'. Remohí també ha aprofitat per fer una crida a l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, i demanar-li que les treballadores de la residència no hagin de pagar per aparcar. Les participants han vingut des de la Residència pública de Sant Cugat, Cugat Natura i Sant Salvador.

ESCOLTA-HO

La Setmana de la Gent Gran ha tornat a portar a la ciutat activitats com les ja clàssiques Olimpíades entre residències i casals, on les tres participants han expressat que s'ho van passar molt bé i que per suposat, 'existeix una rivalitat entre les residències', teatre i altres espectacles com el Xou de la Gent Gran que se celebrarà a la plaça d'Octavià a dos quarts de sis aquest divendres.

En referència a la Setmana de la Gent Gran, organitzada per l'Ajuntament, Cañamares, Gràcia i Remohí han posat en valor que es continui fent perquè els hi dona molta visibilitat i participació a la ciutat. Les tres han coincidit en la qualitat de vida dins les residències tant per l'atenció rebuda com per la gran quantitat d'activitats que els proposen dia a dia.

Galeria: Setmana de la Gent Gran




Decla Pepita Cañamar

Que se'n cuidin una mica més de la gent gran, que no es quedin mai a casa. Com jo he estat sola sé el què és: caure't a terra i quedar-te a terra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.