Els Gausacs assoleixen els 100 2 de 7 descarregats, un sinònim de colla 'consolidada'


  • Comparteix:

El 2 de 7 dels Gausacs a la plaça d'Octavià / Foto: Cugat Mèdia

El 2 de 7 dels Gausacs a la plaça d'Octavià / Foto: Cugat Mèdia

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat el 2 de 7 número 100 de la seva història. Una xifra significativa al món casteller ja que, segons el membre dels Gausacs Nacho Ferrer, es tracta 'del primer castell important d'una colla de 8'. En aquest sentit, l'entitat recorda que des de 2014 no ha patit cap caiguda en els intents de pujar aquesta torre de 7, que la porten cada any a plaça.

El primer 2 de 7 dels Gausacs va tenir lloc a la Festa Major de Sant Cugat del 2010, després de diversos anys intentant-ho. Es tracta d'un castell 'difícil' que no requereix tanta pinya com el 3 de 8 o el 4 de 8 i, per tant, es pot portar més vegades a plaça. Des de fa nou anys, per tant, l'han portat consecutivament en més d'una ocasió a plaça.


Nacho Ferrer

L'any 2010 els Castellers de Sant Cugat van descarregar el primer 2 de 7 després de molts anys a una Festa Major que ens va ser molt propícia i des de llavors s'ha portat cada any a plaça. És el primer castell d'una colla de 8 i fer-ne 200 implica que és una colla consolidada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.