Un joc de pistes per la Casa Aymat, principal novetat de les activitats de Nadal al Museu de Sant Cugat


  • Comparteix:

Una altra novetat seran els jocs de pistes per a joves en horari nocturn

Una altra novetat seran els jocs de pistes per a joves en horari nocturn

El Museu de Sant Cugat ja està a punt per realitzar la segona edició dels tallers de Nadal. Des del 22 de desembre i fins el 9 de gener, s'obriran les portes a una iniciativa que enguany es presenta amb novetats per a tots els públics, com un joc de pistes a la Casa Aymat per a tota la família o la possibilitat de fer els jocs de pistes per a joves en horari nocturn.

La segona edició dels tallers de Nadal al Museu de Sant Cugat es realitzarà des del 22 de desembre i fins al 9 de gener, amb un gran ventall d'activitats, entre les que no hi faltaran les visites guiades al museu i a les exposicions ni tampoc les visites teatralitzades.

Enguany però, la novetat més destacada és un joc de pistes sobre la col·lecció de tapissos de la Casa Aymat, que està adreçada a tota la família. Així ho ha explicat el director del Museu, Lluís Campins, en declaracions al magazine 'Barra Lliure' d'aquesta emissora.

Lluís Campins

És un joc de pistes, de recerca dintre la col·lecció de tapisos de la Casa Aymat. És una excusa per conèixer aquetsa col·lecció que és una de les més importants d'Europa. Es realitzara amb una fòrmula divertida i dinàmica per a tota la família.


També es podran trobar activitats d'altres anys però amb noves adaptacions, per tal d'oferir més propostes didàctiques i pedagògiques. Un exemple és el joc de pistes per a joves que porta per títol 'L'aventura del Monestir' i que alguns dies es podrà fer al vespre.

L'objectiu d'aquests tallers i propostes és satisfer la demanda d'aquest tipus de propostes que existeix a Sant Cugat però també serveixen per donar a conèixer tots els racons del Monestir. Ho explica Lluís Campins.

Lluís Campins

Les activitats didàctiques tenen sempre molt d'èxit i aquí hi ha una necessitat i una demanda de tipus didàctic, i alhora pot servir per passar-ho bé i conèixer els secrets del Monestir.


Una altra proposta destacada és la visita teatralitzada 'Deixeu parlar els capitells: ells jo saben tot', que s'ha programat pel dia 4 de gener i que serà especial per a nens i nenes.

Des de l'organització esperen que enguany se superin les 400 persones que van assistir al Museu el Nadal passat, i fan una crida a tots els santcugatencs per que participin en les diferents iniciatives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.