El 8è Petits Camaleons ha fet ballar i cantar a més de 8.400 persones en una edició de rècord

Buhos, Doctor Prats, Els Pets i La Pegatina són alguns dels grups que han passat pel festival


  • Comparteix:

Assistència rècord del Petits Camaleons 2019. 8.429 persones, entre petits i grans, han mogut l'esquelet aquest cap de setmana amb la 8a edició del festival, que ha reunit el bo i millor de la música catalana al Teatre-Auditori. Més de 40 grups i de 100 concerts programats entre aquest dissabte i diumenge. Els Pets, Buhos, Doctor Prats i Joan Dausà són només alguns dels noms d'un ampli cartell d'artistes que han passat pels nou escenaris del festival per omplir de música Sant Cugat amb una proposta preparada especialment per als més petits.

Guillem Solé dels Buhos, Axel Magnani de La Pegatina i Miquel Martínez dels Trucupas; han explicat a Cugat Mèdia que 'han adaptat' la seva música 'al ritme dels nens' i que els bons artistes a Petits Camaleons 'tenen present' que hi ha infants i 'preparen un xou especial' per a un públic que 'no és com el de sempre'.

A més de concerts i molta música, el públic també ha pogut gaudir de rodes de premsa dinamitzades per Cugat Mèdia amb alguns dels artistes que s'han sotmès a les preguntes dels infants. El mateix mitjà també ha preparat un programa de ràdio per a la canalla, que s'han convertit en locutors i han tingut l'oportunitat d'entrevistar als membres de Buhos i La Pegatina.

Des de l'organització, el director de Petits Camaleons, Albert Puig, ha fet un balanç 'molt positiu' del festival remarcant que, artísticament, s'han vist 'coses magnífiques' i el creixement de l'afluència de públic respecte la darrera edició, en què van assistir 8.083 espectadors.

Algunes entitats culturals de la ciutat també han estat presents al festival i han ofert diversos balls. L'espai habilitat per a la proposta també ha acollit 'foodtrucks' que han venut menjar i begudes tot el dia, tallers de pintacares i d'altres activitats per a la família.

La 9a edició dels Petits Camaleons ja té data i tornarà a la ciutat el 3 i 4 d'octubre de 2020.






Axel Magnani (La Pegatina)

Nosaltres tenim un espectacle d'energia i agressivitat positiva. Pels nens, ens hem adaptat al seu ritme perquè puguin entendre la moguda, la música i poder ballar amb nosaltres.

Albert Puig

Valoració molt positiva. Artísticament hem vist coses magnífiques, ens ha respectat el temps, ha crescut l'afluència de públic i tot ha funcionat a la perfecció.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.