El Sant Q Beer Festival omple la plaça de Barcelona de bon ambient i cervesa artesana

La 7a edició de la celebració ha tornat a combinar gastronomia i música


  • Comparteix:

La cita ha tingut lloc a la plaça de Barcelona / Foto: Cugat Mèdia

La cita ha tingut lloc a la plaça de Barcelona / Foto: Cugat Mèdia

La 7a edició del Sant Q Beer Festival ha omplert la plaça de Barcelona de bon ambient i cervesa artesana en una cita que la ciutat ha recuperat després que s'anul·lés per la pluja els dies 21 i 22 de setembre. La celebració ha tornat a apostar enguany per unir gastronomia i música en una iniciativa organitzada per Cervesa Artesana & Co en la qual els participants han pogut tastar una desena de cerveses artesanes, entre les quals han destacat les sis de producció i elaboració local.

Senglaris, L'Estupenda, Ilda's, La Florestina, La Maltista, Traginer, Popaire, GoedhArt, Comic Beer, Engorile Beer, Nómada i Edge Brewery han estat els cervesers convidats en un festival on també s'hi han pogut trobar 'foodtrucks' amb menjar.

Les actuacions musicals han agafat el relleu a la teca a la nit, amb un concert de funks de 'Monks' i una sessió del Dj. Elturtel. D'aquesta manera, Sant Cugat celebra el seu particular Oktoberfest, la celebració alemanya amb origen a Munic, amb la cervesa com la gran protagonista de l'esdeveniment, que continuarà aquest diumenge amb més música, una fideuada popular i una cursa de cambrers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.