El professor Eduard Garcia explica a l'Ateneu de Valldoreix les potencialitats de l'energia solar


  • Comparteix:

El present, passat i futur de les plaques solars ha estat el tema de la conferència que ha ofert a l'Ateneu de Valldoreix el professor de l'IES Arnau Cadell, Eduard Garcia. Aquells que s'han acostat a l'Ateneu de Valldoreix han pogut conèixer què és aquesta energia renovable i els diferents tipus d'energia solar que hi ha.

Eduard Garcia, membre de l'associació SEBA -Serveis Energètics Bàsics Autònoms-, ha explicat què és l'energia solar, quines aplicacions té, quins avantatges i inconvenients, les seves possibilitats d'instal·lació, el ventall d'aparells que hi ha al mercat i les diferències entre els diversos sistemes.

Garcia considera que l'energia solar es convertirà probablement en un dels elements energètics del futur. Escoltem Eduard Garcia.

Eduard García

És un dels elements energètics del futur perquè es gratuït 100%. De ben segur d'aquí uns anys la tindrem per tot arreu


Tal com explica el professor de l'IES Arnau Cadell, Eduard Garcia, promotor de les plaques fotovoltàiques que hi ha a l'institut, actes com aquesta xerrada han estat possibles gràcies a la instal·lació que hi ha en aquest centre des del juny de l'any 2000. L'interès que ha anat naixent entre tota la comunitat del centre i els seus familiars ha fet possible aquesta trobada. Escoltem Eduard Garcia.

Eduard García

Amb aquest temps hem agafat experiència i donat l'interès que desperta vam decidir donar a conèixer aquest tema encara tan desconegut


Recordem que les actuals plaques solars tenen una vida mitjana d'uns 20 o 25 anys produint fins el 90% de la seva capacitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.