El CMSC rep avui la Creu de Sant Jordi de mans del president de la Generalitat


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, acompanyarà Narcís Castanyer en la cerimònia

L'alcalde, Lluís Recoder, acompanyarà Narcís Castanyer en la cerimònia

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) rep aquest vespre la Creu de Sant Jordi, la màxima distinció que atorga la Generalitat, en un acte que presidirà Pasqual Maragall a l'Auditori de Barcelona. L'alcalde, Lluís Recoder, assistirà a la cerimònia, que servirà per reconèixer la tasca del Club en els seus 60 anys d'història.

Aquest vespre es lliuraran un total de 43 distincions, 30 a personalitats i 13 a entitats. El Club Muntanyenc Sant Cugat és una de les entitats que rebrà, enguany, la Creu de Sant Jordi, per reconèixer la seva trajectòria en les últimes 6 dècades.

El seu president, Narcís Castanyer, s'ha mostrat molt satisfet per aquest guardó, i l'ha fet extensiu a tots els socis, entitats i institucions que han confiat en el Club en els seus 60 anys d'història.

Narcís Castanyer

No és un reconeixement a la junta actual, sinó a la tasca dels últims 60 anys. Als seus socis, a les entitats i institucions que ens han fet confiança en tot aquest temps.


De la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, que també serà present a la cerimònia, ha qualificat de 'magnífica notícia' el lliurament d'aquest premi, i ha assegurat que és un merescut reconeixement a una entitat que treballa per la natura, el poble i el país.

Lluís Recoder

És una Creu de Sant Jordi molt merescuda per la feina del CMSC per difondre l'estimació per la ciutat i la natura. El Club ha defensat sempre la catalanitat i la democràcia a la nostra ciutat.


El lliurament d'aquest guardó arriba en ple procés de construcció de la nova seu de l'entitat santcugatenca, que s'ubicarà a la Rambla del Celler i que obrirà una nova etapa del Club. Actualment, el CMSC aplega més de 2.300 socis, i és una de les entitats més emblemàtiques de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.