Avís de pluja i vent per aquest dilluns i dimarts a Sant Cugat

Protecció Civil recomana estar atents a l'evolució de la previsió meteorològica i prendre les mesures preventives pertinents


  • Comparteix:

La pluja i el vent poden afectar Sant Cugat aquest dilluns i dimarts / Foto: Cugat Mèdia

La pluja i el vent poden afectar Sant Cugat aquest dilluns i dimarts / Foto: Cugat Mèdia

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha emès un avís de situació meteorològica de perill per intensitat de pluja un altre per vent que poden afectar Sant Cugat i la comarca del Vallès Occidental. L'avís per pluja és a partir d'aquest dilluns al vespre, mentre que el de vent és a partir de la mitjanit de dimarts fins a primera hora del matí. Protecció Civil recomana prendre les mesures preventives pertinents i estar atents a l'evolució de la previsió meteorològica.

El grau de perill previst per la pluja és moderat, tot i que el llindar d'avís és possible que se superi a les zones de muntanya. Pel que fa al vent, que bufarà de components nord i oest, està previst que tingui més incidència a les zones elevades, tot i que el grau també és moderat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.