La Fundació La Caixa aporta 15.000 euros a ASDI per adequar el seu local i organitzar activitats


  • Comparteix:

La subvenció s'inscriu dins el programa 'Discapacitat 2004'

La subvenció s'inscriu dins el programa 'Discapacitat 2004'

L'Associació Pro Disminuïts Psíquics i Físics de Sant Cugat, ASDI, ha rebut una subvenció de 15.000 euros de la Fundació La Caixa dins el marc del programa 'Discapacitat 2004' que realitza aquesta fundació. Aquests diners es destinaran a adequar el local de l'entitat i també algunes de les seves activitats a la nova normativa existent.

La Fundació la Caixa ha destinat enguany més de 2'3 milions d'euros als projectes seleccionats dins el marc del programa 'Discapacitat 2004'. En total, s'han seleccionat 35 propostes de diferents entitats catalanes que treballen per la millora de vida de les persones amb discapacitats, i entre les quals es troba el col·lectiu local ASDI.

Aquesta subvenció, de 15.000 euros, es destinarà a la millora i adequació tant d'algunes activitats com del propi local de l'entitat a les noves normatives. Així ho ha explicat la presidenta d'ASDI, Enriqueta Guarch.

Enriqueta Guarch

Per nosaltres ha sigut molt important que se'ns hagi concedit aquesta ajuda, que destinarem a adequar les coses a la nova normativa.


Des de la Caixa, el director de l'àrea de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, Lluís Caballé, ha volgut remarcar l'esforç que fa aquesta entitat bancària per ajudar a la millora de vida i integració de diferents col·lectius a través dels seus programes socials, i s'ha felicitat que enguany s'hagi concedit una d'aquestes ajudes a ASDI. Per a Caballé, es tracta d'una entitat que ha demostrat amb escreix que fa una bona tasca.

Lluís Caballé

Després de tants anys de col·laborar amb ASDI a nivell del pressupost que tenim a les oficines per obra social, han aocnseguit que el seu projecte sigui seleccionat dins les convocatòria d'ajuda social.


També l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix s'ha felicitat d'aquest conveni. La seva presidenta, Montserrat Turu, ha volgut remarcar no només la tasca que fa ASDI sinó també el seu arrelament i implicació amb el poble de Valldoreix.

Montserrat Turu

Nosaltres sommolt sensibles a la tasca que fa ASDI i no ens cal encoratjar-los a seguir perquè tenen molt coratge per seguir tirant endavant aquest projecte.


Els 15.000 euros que la Fundació La Caixa ha concedit a ASDI es destinaran a actuacions diverses de millora i arranjament que aniran des de posar baranes de seguretat fins a la dotació de mobiliari pels vestidors del personal o l'adaptació de les instal·lacions de la cuina i el menjador a la normativa actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.