La celebració de la Festa de Tardor el proper cap de setmana, pendent de la decisió de l'assemblea

La coincidència amb la manifestació contra la sentència del procés podria ajornar la trobada parcialment o total


  • Comparteix:

La Festa de Tardor s'ha presentat en una roda de premsa a l'Ateneu / Foto: Cugat Mèdia

La Festa de Tardor s'ha presentat en una roda de premsa a l'Ateneu / Foto: Cugat Mèdia

La celebració de la 44a Festa de Tardor el cap de setmana del 26 i 27 d'octubre no està garantida al 100%. L'assemblea d'entitats que fan possible aquesta trobada decidirà dimarts vinent si manté la convocatòria, si ajorna algunes activitats o bé si l'ajorna per complet. El motiu: la convocatòria de la manifestació de rebuig a la sentència del procés, que tindrà lloc dissabte 26.

En cas que s'ajornés totalment o parcial, les activitats es reubicarien, en principi, el cap de setmana del 23 i 24 de novembre. Són els dies reservats per a la Festa de Tardor per si plou durant el cap de setmana vinent.

Emergència social
Enguany la Festa de Tardor fa una crida per visibilitzar l'emergència social que viu Sant Cugat. La comissió organitzadora vol que la trobada serveixi per posar de manifest les desigualtats que es viuen a la ciutat i perquè l'administració hi planti cara. De fet, al manifest de la Festa de Tardor reclama que l'Ajuntament destini més recursos a polítiques socials i d'habitatge i no a 'l'autopromoció'.

Un centenar d'associacions faran possible la Festa de Tardor, la festa de les entitats de Sant Cugat.

El cartell
Enguany la comissió de la Festa de Tardor ha obert el concurs de cartells. La guanyadora del certamen ha estat Natàlia Quintana, que ha presentat una imatge on es veuen 'persones diverses' que reflecteixen el tarannà integrador del teixit associatiu local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.