Segueix la jornada de vaga minut a minut amb Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Cugat Mèdia garantirà tota la informació relativa a la convocatòria de vaga des de primera hora del matí / Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia garantirà tota la informació relativa a la convocatòria de vaga des de primera hora del matí / Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia seguirà el desenvolupament de la jornada de vaga general convocada per diversos sindicats aquest divendres des de tots els seus canals. Des de primera hora del matí, el web de Cugat.cat actualitzarà minut a minut tota la informació. El mitjà multimèdia informarà de la incidència de la convocatòria a la ciutat, així com als serveis.

Servei de Cugat.cat
Cugat Mèdia garantirà tota la informació relativa a la convocatòria de vaga des de primera hora del matí. Així, informarà de l'afectació als serveis de transport, als equipaments municipals i als serveis d'educació i sanitat. L'última hora es pot seguir, minut a minut, al web especial.

La programació de ràdio es podrà veure alterada per la convocatòria de vaga, però es garantiran els butlletins horaris i els informatius. El diari digital actualitzarà la informació minut a minut a través del portal web i de les xarxes socials del mitjà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.