El CDR talla durant mitja hora la C-16

La protesta s'ha dissolt després que hagi arribat una furgoneta amb antiavalots


  • Comparteix:

El trànsit a la C-16 ha quedat obert després que la Policia hagi desallotjat de l'autopista el grup del CDR que es manifestava aquesta tarda des de les set de la tarda. Un cotxe que circulava per aquesta via ha topat amb una de les manifestants, tal com afirmen testimonis, i passarà un part de lesions.

L'acció ha començat a dos quarts de set de la tarda a l'estació de FGC a Sant Cugat. Com si es tractés d'un joc de pistes, el grup que ha secundat la manifestació ha seguit les indicacions des del grup de difusió de Telegram del CDR.

La primera instrucció ha estat agafar el tren i baixar a Valldoreix. Allà un centenar de persones s'ha dirigit fins a l'autopista C-16 i ha tallat el trànsit, en ambdós sentits de la marxa. En aquell moment, un cotxe ha topat amb una manifestant del grup tal com assenyalen els testimonis. Sembla que no ha estat greu i el conductor del cotxe s'ha aturat després de l'incident.



En un exercici de mediació, la Policia ha advertit des del primer moment que si els manifestants no desallotjaven l'autopista serien identificats. Poc després ha arribat un furgó policial de suport per començar a obrir les vies de la C-16.



El Servei de Trànsit ha registrat cues de dos kilòmetres en ambdós sentits de la marxa d'aquesta via d'accés a Barcelona, a l'altura de Valldoreix durant uns 25 minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.