Els Mossos desallotgen una casa okupada de Mira-sol


  • Comparteix:

Imatge del lloc / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del lloc / Foto: Cugat Mèdia

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat aquest divendres una casa okupada de Mira-sol, a tocar de l'escola Catalunya. Diverses dotacions del cos de seguretat s'han personat al lloc, després que saltés l'alarma de l'immoble. Segons ha confirmat a Cugat Mèdia Mossos d'Esquadra, es tracta d'una okupació flagrant, fet pel qual, i després d'una hora de mediació, s'ha pogut fer fora els okupants sense l'ús de la força, ja que no hi han posat resistència. Tres persones han estat identificades pel cos.

Tot i que està pendent de valoració, segons Mossos s'ha constat que s'havien produït dany en l'edifici, especialment en el sistema de videovigilància del perímetre. La propietat té contractada una empresa de seguretat privada, que també s'ha personat en el lloc dels fets.

Els mateixos okupes, però, han explicat a Cugat Mèdia que feia tres o quatre dies que s'havia okupat la casa, buida, diuen des de fa quatre anys, i sota la custòdia d'una entitat financera. El grup desallotjat també ha lamentat el tracte dels Mossos d'Esquadra, que diuen els han arribat a empentar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.