Els dos últims gats del Qgats Cat Café busquen casa abans que l'establiment tanqui el 17 de novembre

En Cheto i en Samy es donen en adopció conjunta i han de trobar família abans que l'espai abaixi la persiana


  • Comparteix:

En Cheto i en Samy busquen casa que els vulgui acollir / Foto: Qgats Cat Café

En Cheto i en Samy busquen casa que els vulgui acollir / Foto: Qgats Cat Café

En Cheto i en Samy són els dos habitants del Qgats Cat Cafè que encara no han trobat casa. La propietària, Mari Fortuño, que la setmana passada va anunciar el tancament de l'establiment, ha explicat que els animals que hi havia han anat trobant famílies, però que a la parella, que es dona en adopció conjunta, li està costant una mica més. Fortuño ha explicat a la secció 'Gat i Gos', de la protectora El Cau Amic, les raons que l'han portat a deixar-ho córrer i la història dels gats que busquen casa que ha assegurat que són 'molt bons i molt sociables' i que s'adaptarien a qualsevol família.

ESCOLTA-HO

Tot i que sovint els adoptants opten per adoptar cadells, tant la propietària del Qgats com Francesc Codonyés i Rosa Marie Marquès, d'El Cau Amic, han assenyalat que adoptar gats adults és una molt bona idea perquè 'ja coneixes el seu caràcter' i, en aquest cas, es tracta de gats molt acostumats a conviure amb humans i, fins i tot, altres animals. Els tres han animat els santcugatencs a acostar-se al cafè mentre resti obert, fins al 17 de novembre, per conèixer els seus habitants.

El tancament del Qgats Cat Cafè
Un projecte que s'ha trobat amb un obstacle desgraciadament habitual al comerç santcugatenc. Costos fixes draconians no permeten mantenir en marxa negocis que en altres entorns haguessin estat viables, com ha admès Fortuño, que ha afegit que el Qgats Cat Cafè, en un altre entorn, hagués pogut sobreviure però que en el seu moment va decidir-se pel centre de la ciutat amb l'esperança que la seva presència pogués atreure públic.

Un establiment on s'ha generat un ambient 'molt maco' i on s'acostaven també persones de fora de la ciutat, ha explicat Fortuño. De fet, l'espai ha servit perquè s'adoptin, en un any, 26 gats, amb els quals Fortuño assegura que 'encara manté relació' i que estan amb 'els millors adoptants del món'.


Mari Fortunyo

Ha vingut gent, no només de Sant Cugat, ha vingut gent de Sabadell, de Cerdanyola, de Terrassa i de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.