Seguda d'un centenar d'alumnes de l'Angeleta en suport al jove santcugatenc detingut durant la vaga

Durant l'acció de protesta, el detingut i estudiant del centre ha agraït el suport als seus companys


  • Comparteix:

Imatge de la seguda

Imatge de la seguda

Seguda de protesta de més d'un centenar d'alumnes de l'institut Angeleta Ferrer de rebuig a 'la repressió policial'. Els estudiants han fet una crida a la mobilització dels joves i en suport a les persones 'represaliades', en especial a l'alumne del centre que va ser detingut divendres passat durant les manifestacions a Barcelona de la vaga general. El mateix jove, que ha estat rebut amb aplaudiments, ha agraït l'acció i el suport dels seus companys.

La pluja ha obligat a traslladar l'acció a l'interior del vestíbul del centre, on s'han mostrat imatges de càrregues policials tant de l'1 d'octubre del 2017 com d'aquesta setmana passada a Barcelona. Els alumnes que han convocat la protesta han cridat a 'la mobilització permanent dels joves' als carrers contra la sentència del judici del procés i contra 'la repressió viscuda aquests últims dies'.

A banda dels alumnes, també han assistit a l'acte representants polítics locals, entre els quals la regidora de Joventut, Alba Gordó, el vocal d'ERC-MES a l'EMD de Valldoreix, Lluc Cahís i els regidors de Junts per Sant Cugat Carmela Fortuny i Joan Puigdomènech. També han estat presents membres de les delegacions locals d'Òmnium Cultural i l'ANC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.