Denuncien per estafa una agència de viatges de Sant Cugat

Els Mossos han rebut de moment 12 denúncies que apunten a 37.000 euros defraudats per G&M Viatges


  • Comparteix:

G&M es trovaba en un pis del número 15 de l'avinguda Lluís Companys de Sant Cugat / Foto: Google Maps Street View

G&M es trovaba en un pis del número 15 de l'avinguda Lluís Companys de Sant Cugat / Foto: Google Maps Street View

Els Mossos d'Esquadra han rebut 12 denúncies de clients presumptament estafats per l'agència de viatges de Sant Cugat G&M. De moment l'import defraudat ascendiria als 37.000 euros, tot i que el cos policial no descarta que es produeixin més denúncies. Tal com ha avançat Ràdio Rubí i ha pogut confirmar Cugat Mèdia, l'agència hauria anul·lat i al·legat errors en les reserves dels clients, però s'hauria quedat amb els diners pagats. A banda, l'empresa que gestiona el web i les xarxes socials de G&M també ha emès una denúncia on exigeix el pagament d'un deute de 6.000 euros.

Ràdio Rubí explica alguns casos d'afectats per aquesta situació, com el de la rubinenca Mònica Rodríguez, que hauria contractat unes vacances a Creta i va anul·lar el viatge per recomanació de l'agència a 48 hores del viatge. L'excusa: la vaga de treballadors d'Ibèria convocada a l'agost. Ara com ara, Rodríguez encara no ha rebut el retorn dels 3.600 euros que havia pagat per al viatge.

El mitjà públic de la ciutat veïna explica que a banda de dues rubinenques, també hi ha afectades persones de Martorell, Granollers, Manresa i Bilbao. També explica que G&M 'ha cessat les seves activitats per una situació d'insolvència' i que la propietària està fent 'totes les gestions necessàries per contactar amb els afectats i retornar els diners'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.