L'Aplec de la Salut reuneix més d'un centenar de persones en una de les cites clau de Valldoreix

La missa, les sardanes i el concurs de paelles han tornat a ser les protagonistes de la jornada


  • Comparteix:

L'Aplec de la Salut ha tornat a reunir més d'un centenar de valldoreixencs aquest diumenge en la segona edició de la nova data després que l'any passat es decidís fer-ho en cap de setmana. L'esplanada de l'ermita de la Salut ha estat l'escenari de les activitats, que han reunit un públic familiar en una de les dates assenyalades al calendari de Valldoreix. Gimcanes, ballades de sardanes i el concurs de paelles han estat els protagonistes d'una jornada enmig de la natura que posa en valor la cohesió social del territori.

Tot plegat en un Aplec que ha mantingut l'estructura habitual de cada any. Tot i haver trontollat els últims anys, la implicació de les entitats que hi participen ha fet possible que segueixi tirant edavant. La cita, inicialment prevista per al 20 d'octubre, es va ajornar per la incompatibilitat amb la cursa de muntanya Mitja del Castell de Papiol i la prohibició del Parc de Collserola a celebrar les dues activitats el mateix dia en el mateix espai.

La vocal de cultura de l'EMD, Susana Herrada, ha explicat que aquesta cita ajuda a cohesionar el poble de Valldoreix, ja que és una de les activitats més importants de l'any d'un territori de Sant Cugat amb entitat pròpia.




Susana Herrada

Ajuda a cohesionar l'EMD i el poble de Valldoreix, que per a nosaltres té una entitat pròpia. Aquesta és una de les cites més importants de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.