La Fundació CAVIS acaba l'any satisfeta de la col·laboració que reben de voluntaris i entitats


  • Comparteix:

Un concert dels alumnes de l'escola municipal de música 'Victòria dels Àngels' i una cantada del cor del 'Club Cantarell' han amenitzat la festa de Nadal i de la cloenda de l'any de la fundació CAVIS. El seu president, Josep Maria Muntaner, ha volgut destacar la col·laboració que cada any tenen d'altres entitats per cel·lebrar el Nadal a la fundació.

La fundació CAVIS, que treballa per desenvolupar les capacitats cognitives i motrius de memòria dels malalts diagnosticats d'Alzheimer, ha cel·lebrat la seva festa de Nadal i ho ha fet amb els alumnes de l'escola municipal de música 'Victòria dels Àngels' que han ofert un concert a tots els assistents, així com amb el cor del 'Club Cantarell' que han ofert una cantada de temes populars.

El regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, també hi ha assistit i a més de felicitar-se per l'exit de la festa, ha volgut destacar la importància de que els més joves entrin en contacte amb les associacions de Sant Cugat. L'escoltem.

Enric Tomàs

Penso que és molt encertat això de convidar gent jove perquè així s'acostumen de jovenets a conèixer les entitats de Sant Cugat i l'àmbit en que treballen


El president de la fundació, Josep Maria Muntaner, de la seva banda, a més de destacar la importància d'aquesta festa per tots els implicats en l'entitat, ha fet una valoració global d'aquest 2004 que s'acaba. Per Muntaner, hi ha hagut coses positives com la implicació del personal que hi treballa. L'escoltem.

Tall

Muntaner ha reconegut però l'existència de certs deutes i la impossibilitat d'ajudar els pacients a pagar part de les quotes, circumstància que desitjarien.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.