Un mes de marge per a una família desnonada a Sant Cugat

El Sindicat de Llogaters ha alertat d'un cas de desnonament per al qual es busca un pis d'emergència


  • Comparteix:

Imatge de l'habitatge a l'avinguda de Can Volpelleres / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'habitatge a l'avinguda de Can Volpelleres / Foto: Cugat Mèdia

El Sindicat de Llogaters ha alertat d'un desnonament imminent d'una família a l'avinguda de Can Volpelleres per impagament del lloguer. La comitiva judicial s'ha personat aquest dimarts, però finalment i després de la negociació amb els Serveis Socials de l'Ajuntament, la família, una dona amb tres fills menors, té un mes més per abandonar l'immoble. Segons el sindicat, l'Ajuntament els facilitarà un pis d'emergència.

El membre del Sindicat de Llogaters Ramon Gutiérrez ha condemnat el cas 'd'urgència' i ha reclamat més recursos a l'àrea de Serveis Socials, tot i que ha reconegut 'un canvi d'actitud' per part del nou equip de govern.



L'Ajuntament ha confirmat a Cugat Mèdia que la propietat s'ha negat a negociar amb ells alternatives per frenar el desnonament.


Ramon Gutiérrez

Condemnem que aquestes situacions es donin amb aquesta urgència. Entenem que hi ha hagut un canvi d'actitud a l'equip de govern, que com a mínim ens ho comuniquen i no ho invisibilitzen, però reclamem més recursos per a Serveis Socials per a què ens puguin avisar abans i puguem fer la part de la mobilització, la que l'Ajuntament no pot fer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.