Participació santcugatenca al tall de Tsunami Democràtic a la Jonquera

La regidora de Junts Núria Fernández i el membre de l'ANC Josep Lluís Lliberia, a la protesta


  • Comparteix:

La protesta es pot allargar dies / Foto: Josep Lluís Lliberia

La protesta es pot allargar dies / Foto: Josep Lluís Lliberia

Veïns de Sant Cugat participen del tall que Tsunami Democràtic fa aquest dilluns a la Jonquera. Entre ells hi ha el membre de l'ANC Josep Lluís Lliberia i la regidora de Junts per Sant Cugat Núria Fernández, que tenen la intenció de quedar-se a la protesta tres dies.

Una manifestació convocada per Tsunami Democràtic talla aquest dilluns al matí la frontera amb França a la Jonquera (Alt Empordà), en una acció que ha començat cap a les nou del matí. Inicialment s'ha tallat l'AP-7 en sentit sud i s'ha deixat un carril obert en sentit França, però la circulació ha quedat finalment totalment interrompuda, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

En una piulada a Twitter, Tsunami ha animat la ciutadania a desplaçar-se fins a la Jonquera per tallar la frontera, amb cotxe o sense. Assegura, a més, que aquesta mobilització 'vol ser un crit a la comunitat internacional que faci entendre a l'estat espanyol que l'únic camí és seure a parlar'. Alguns 'armilles grogues' col·laboren amb l'acció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.