La Casa de Cultura podria acollir la delegació local de l'Associació Catalana contra el Càncer


  • Comparteix:

L'0objectiu és tenir un espai on poder fer servei d'assessorament psicològic a malalts i familiars

L'0objectiu és tenir un espai on poder fer servei d'assessorament psicològic a malalts i familiars

L'Ajuntament de Sant Cugat i la delegació local de l'Associació Catalunya contra el Càncer estan en converses per trobar un espai on aquesta entitat pugui fer la seva tasca d'assessorament psicològic a les persones afectades per aquesta malaltia i els seus familiars. Una de les possibles ubicacions és la Casa de Cultura, un cop s'hagi finalitzat la remodelació que l'ha de convertir en hotel d'entitats.

Des de ja fa temps, la delegació local de l'Associació Catalunya contra el Càncer treballa per recaptar fons per a la investigació sobre aquesta malaltia i per ajudar a les persones que la pateixen i a les seves famílies.

Una d'aquestes tasques és l'acompanyament i l'assessorament psicològic dels afectats, ja que es tracta d'una malaltia que, si bé cada vegada té més possibilitats de curació, continua causant un gran temor entre la població.

Així ho ha explicat al magazine 'Barra Lliure' d'aquesta emissora la presidenta de la delegació local d'aquesta associació, Marta Martí, que ha remarcat la importància de poder fer aquest servei al mateix municipi enlloc d'haver d'anar fins a Barcelona.

Marta Martí

És una cosa que jo fa anys que tenia dins perquè crec que és necessari un espai a Sant Cugat on puguin anar els malalts i els puguem atendre.


El projecte ha estat ben rebut per l'Ajuntament, que ja està treballant per trobar un espai on ubicar aquest servei. El tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, ha explicat a aquesta emissora que una de les possibles ubicacions és el futur Hotel d'Entitats que es farà a la Casa de Cultura.

Toni Ramon

El càncer és una malaltia que encara provoca cert pànic quan te la detecten. Des de l'associació ens han demanat un espai per fer aquest servei d'acompanyament, i ja l'estem buscant.


D'altra banda, el sopar anual que organitza l'Associació Catalunya contra el Càncer a la nostra ciutat ja té data. Serà el proper mes de febrer i l'objectiu serà, com sempre, recollir fons per a la investigació i també per als diferents serveis que ofereix aquesta entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.