Justícia inverteix 635.000 euros per reformar els jutjats de Rubí

Es farà un nou vestíbul i una sala per atendre les víctimes


  • Comparteix:

Exterior dels jutjats de Rubí / Foto: Google Maps

Exterior dels jutjats de Rubí / Foto: Google Maps

El Departament de Justícia reformarà els jutjats de Rubí per fer-los més funcionals i millorar la confortabilitat dels treballadors i del públic usuari. Els treballs tenen un cost de 635.946 euros i l'empresa adjudicatària, Infraestructuras Trade, SL, les executarà en set mesos. El partit judicial de Rubí, amb una població de 76.423 habitants, dona servei a tres municipis del Vallès Occidental: Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat.

A l'edifici principal, situat al carrer Pere Esmendia es farà un nou vestíbul més ampli i es traslladarà la sala de vistes d'aquesta planta a la planta soterrani. A banda, es crearà una sala per a l'atenció de les víctimes al soterrani, s'adequarà l'escala principal, també una sortida d'emergència, s'adaptaran els banys i s'ampliaran les sales d'espera. A més, es condicionaran les instal·lacions per eliminar les humitats existents.

La nova organització obligarà a traslladar part dels arxius que hi ha a la planta soterrani als dos espais que hi ha de reserva en les seus judicials ubicades a la carretera de Sant Cugat i al carrer Espoz i Mina de Rubí.

L'edifici judicial principal de Rubí acull els jutjats de primera instància i instrucció números 1 (que també fa les funcions de Registre Civil), 2 , 3, 4, 5 (violència sobre la dona), 6 i el Deganat.

A l'edifici del carrer de Sant Cugat hi ha els jutjats de primera instància i instrucció 7 i 8 mentre que la seu del carrer Espoz i Mina acull el Col·legi d'Advocats i Procuradors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.