El Gran Recapte necessita 150 voluntaris més a Sant Cugat

Falten voluntaris i coordinadors per cobrir els 22 supermercats de la ciutat tant divendres com dissabte


  • Comparteix:

Jaume Ibars i Roser Segura / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Jaume Ibars i Roser Segura / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

El Banc d'Aliments necessita 150 voluntaris a Sant Cugat per cobrir tots els torns del Gran Recapte d'Aliments, que tornarà a Catalunya divendres i dissabte de la setmana que ve. La iniciativa, que l'any passat va recollir 4.500 tones d'aliments, fa una crida perquè els ciutadans s'hi impliquin, bé sigui com a voluntaris o com a coordinadors de supermercat, per poder cobrir tots els establiments de la ciutat. El responsable de la recollida a Sant Cugat, Jaume Ibars, i una voluntària, Roser Segura, han explicat que serà molt difícil arribar a tot arreu si no s'ofereix més gent.

ESCOLTA-HO

Ibars ha recordat que a Sant Cugat s'han obert recentment dos supermercats de grans dimensions, el Carrefour i l'Esclat, i que això obliga a reunir més voluntaris, fins a 370. Això sí, on hi ha els principals problemes no és a les grans superfícies, sinó als petits comerços de barri, que són els que més costa omplir. Tant Ibars com Segura han fet èmfasi en què el voluntariat no implica els dos dies i que amb fer un dels torns de quatre hores és suficient.

Això sí, Ibars s'ha mostrat optimista que, tot i que aquest any ha estat molt intens tant políticament com social, al final la ciutadania s'hi acabarà implicant. Ibars espera 'sorpreses agradables' durant l'última setmana.

El Gran Recapte s'ha avançat aquest any una setmana per no coincidir amb el Black Friday i tornarà a recollir menjar no perible per respondre a les necessitats de les famílies més vulnerables. Llegums, llet, oli, pasta, arròs i conserves són els aliments més indicats per donar, ja que està previst que el menjar aconseguit es reparteixi durant tres mesos.


Jaume Ibars

La gent sempre es desperta a última hora. A més aquesta vegada és possible que ho faci més tard. Aquesta última setmana farem una apretada, però sempre a última hora t'endús sorpreses agradables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.