Els peluts d'El Cau Amic desfilen per trobar una família

L'anual Jornada d'Adopcions de la protectora s'ha celebrat aquest dissabte a l'Hípica Can Caldés


  • Comparteix:

Més d'una trentena de gossos i gats esperaven l'oportunitat de trobar una llar aquest dissabte en la tradicional jornada d'adopcions d'El Cau Amic. La cita d'enguany s'ha traslladat al pàrquing de l'Hípica Can Caldés on han desfilat 23 gossos. Els gats també eren presents a la jornada, això sí, per mitjà de dossiers informatius amb les seves característiques. En una jornada que ha superat les expectatives d'assistència, més de 60 persones han escoltat atentament les històries dels més peluts i han tingut l'oportunitat de conèixer-los de més a prop.

La festa que organitza El Cau Amic ha ocupat tot el matí d'aquest dissabte durant el qual s'ha ofert xocolata calenta amb melindros i han tingut lloc dues desfilades, una a dos quarts de dotze del matí i l'altra a la una del migdia. La Blanca, el Tió i el Joan són només alguns dels gossos que han pogut assistir a la desfilada, d'altres s'han hagut de quedar a la protectora per l'edat o perquè no se sentirien còmodes rodejats de tanta gent.

Des de l'organització, Rosa Marie Marquès ha explicat que aquestes jornades serveixen perquè la gent 's'adoni que no cal comprar', ja que hi ha molts gossos en refugis que 'necessiten una llar'. A més, Marquès ha remarcat el fet que a la cita d'aquest any hagi assistit tanta gent que no només s'hagi apropat per mirar, sinó que s'ha mostrat 'interessada a adoptar'.

La jornada d'aquest any ha acabat amb l'adopció d'una podenca, sis possibles adopcions més de gossos i dues possibles de gats, segons ha informat a Cugat Mèdia la mateixa protectora.


Rosa Marie Marquès

Que la gent s'adoni que no cal comprar, hi ha molts gossos en els refugis que necessiten una llar. Només a la desfilada ja heu vist que no hi ha hagut cap problema, els gossos són molt sociables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.