Cares conegudes es troben a Sant Cugat per recaptar fons per als infants de Guinea Bissau

El 10è sopar benèfic de la Fundació Iván Mañero i l'ONG AMIC reunirà personalitats com Gemma Mengual, Elsa Anka, Gisela i David Guapo, entre d'altres


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa / Foto: Fundació Iván Mañero

Cartell de la iniciativa / Foto: Fundació Iván Mañero

La Fundació Iván Mañero i l'ONG Associació Mèdica per a la Infància (AMIC) organitzen aquest dijous a partir de les vuit del vespre una nova edició, la 10a, del sopar benèfic per recaptar fons per als infants de Guinea Bissau. La gala d'enguany, que tindrà lloc a Can Magí, comptarà amb la participació de la medallista olímpica santcugatenca Gemma Mengual com a madrina de l'acte, i amb l'actuació de la cantant i exconcursant d'Operación Triunfo (OT) Gisela Lladó i l'humorista David Guapo.

L'objectiu és arribar o superar els 23.000 euros recaptats en l'edició de l'any passat per a projectes que millorin la qualitat de vida dels infants de Guinea Bissau com l'accés a l'educació, a la sanitat i als tractaments mèdics, oferir-los una llar a aquells que no en disposin, lluitar contra el maltractament infantil i assegurar una alimentació sana i adequada per al seu creixement.

El sopar està obert a tot el públic i els assistents col·laboren amb l'ONG i amb la fundació a través d'un donatiu i de la participació en un sorteig que se celebrarà durant la nit. També hi ha la possibilitat de col·laborar sense assistir-hi, amb aportacions al compte ES94 2100 0553 4502 0042 6514.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.