La gent gran del municipi està convidada aquest diumenge al tradicional concert de Nadal


  • Comparteix:

El cor infantil i juvenil oferirà un repertori de nadales i composicions modernes

El cor infantil i juvenil oferirà un repertori de nadales i composicions modernes

El Cor Infantil i Juvenil de Sant Cugat oferirà aquest diumenge al Teatre Auditori el tradicional concert de Nadal per a la gent gran del municipi. El repertori inclourà peces religioses i nadales, a més de composicions modernes interpretades per un 'combo'.

La gent gran de Sant Cugat està convidada aquest diumenge al migdia al tradicional concert de Nadal que organitza l'Ajuntament al Teatre Auditori. El Cor Infantil i Juvenil oferirà un repertori nadalenc, amb composicions religioses i una segona part més moderna, en la qual el cor cantarà amb l'acompanyament d'un 'combo' musical.

Així ho explica la directora del cor, Elisenda Carrasco.

Elisenda Carrasco

Cantarem alguna peça religiosa i nadales. A la segona part, hi haurà música moderna, interpretada per un combo.


El cor, format per nens i joves d'entre 8 i 16 anys, té una llarga trajectòria de concerts i actuacions. Segons Elisenda Carrasco, un dels seus punts forts és que els integrants més grans transmeten la seva experiència als més menuts.

Elisenda Carrasco

Ho viuen molt de dins. Els nois més grans tenen una llarga trajectòria i transmeten la seva experiència als membres més petits.


Les entrades pel concert de Nadal d'aquest diumenge són gratuïtes i es poden recollir a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament, a la Casa de Cultura i a les seus dels casals de gent gran dels districtes. Després del concert, l'alcalde oferirà un aperitiu a tots els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.