Sant Cugat enderrocarà el mur de la violència masclista aquest dissabte

L'activitat és una proposta de la Coordinadora d’Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat, la Festa Major Alternativa i Desplaça Jove


  • Comparteix:

Imatge de la jornada de l'any passat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la jornada de l'any passat / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat construirà, per enderrocar després, un mur amb frases i experiències de dones relacionades amb la violència masclista. L'activitat, que s'emmarca en el Dia Internacional contra la Violència Masclista, està impulsada per Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat, la Festa Major Alternativa i Desplaça Jove. A partir de les onze del matí d'aquest dissabte, tothom qui vulgui podrà apropar-se a aquest mur, que s'ubicarà a la plaça d'Octavià, per escriure-hi frases, dades, experiències o qualsevol cosa relacionada amb aquesta violència. Tot plegat, per tirar-lo a terra conjuntament al final del matí.

Aquesta activitat, com asseguren des de l'organització, té com a objectiu portar més enllà dels espais de la Festa Major la lluita contra la violència masclista.

La destrucció del mur de les violències masclistes és la proposta principal del matí, però també s'oferiran diverses actuacions, com la de Paula Castro, i llegides de manifests. En representació de la cultura popular local, assistiran a la jornada els Gegants, Caparrots i Diables de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.