El Club Muntanyenc engega una campanya de patrocinadors per completar el pressupost de les obres de la nova seu


  • Comparteix:

Es vol que els patrocinadors siguin els principals comerços de la ciutat

Es vol que els patrocinadors siguin els principals comerços de la ciutat

El Club Muntanyenc ja té assegurat a hores d'ara tres quartes del pressupost total de la construcció de la nova seu de l'entitat a la Rambla del Celler, i que ascendeix a 1.650.000 euros. Per aconseguir el 25% restant, que s'espera assolir abans de març, el Club engegarà un campanya de patrocinadors entre els comerços de Sant Cugat.

Amb els patrocinadors que s'aconsegueixin i amb la subvenció de la Generalitat, el Club Muntanyenc espera poder completar el pressupost de construcció de la nova seu, d'1.650.000 euros. En cas que no fos així, els dirigents de l'entitat no descarten facturar una petit augment a la quota anual dels socis. De moment, el president de l'entitat, Narcís Castanyer, s'ha mostrat confiat en assolir els diners necessaris pel mes de març.

Narcís Castanyer

En aquest moment estem fent una campanya de patrocinadors d'empreses importants de Sant Cugat i pel març esperem tenir el 100% del pressupost lligat


Al voltant de 40 socis han pogut participar aquest dissabte a la visita guiada de les obres de la nova seu. Una construcció que va sobre el calendari previst, segons el qual es preveu que la setmana que ve ja es cobreixi l'última planta. Narcís Castanyer ha volgut destacar la il·lusió i el caràcter engrescador del projecte.

Narcís Castanyer

La gent està molt il·lusionada, veure com va creixent l'edifici satisfà als socis i això és molt engrescador


Recordem que si segueix aquest ritme de construcció les obres s'acabaran al mes de maig. El Club ja ha expressat que el mes que ve decidirà la data d'inauguració de la nova seu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.