La reurbanització del carrer de Can Llobet pacifica el trànsit i la seguretat dels vianants

La remodelació del carrer ja és una realitat després de 30 anys de reivindicacions


  • Comparteix:

La nova imatge del carrer de Can Llobet / Font: Cugat Mèdia

La nova imatge del carrer de Can Llobet / Font: Cugat Mèdia

El carrer de Can Llobet, a la Floresta, s'ha inaugurat aquest diumenge i permetrà pacificar el trànsit i fer-lo més segur per als vianants després d'una trentena d'anys d'espera dels veïns de la zona. El tinent d'alcaldia de Cohesió Territorial i Habitatge, Francesc Duch, ha presidit l'acte i ha ressaltat que aquest és un primer pas per urbanitzar els principals eixos del barri. El pressupost d'arranjament del carrer ha tingut un cost de gairebé 288.000 euros i la inauguració s'ha tancat amb una paella popular.

El carrer de Can Llobet, més conegut com a Baixada de Can Llobet, i que forma part del camí escolar s'ha fet de plataforma única i amb més espai per a les persones augmentant la seguretat dels vianants. La renovació del paviment i de l'enllumenat, la col·locació de mobiliari urbà i la reordenació de la circulació a l'encreuament són els tres eixos principals dels arranjaments. El tinent d'alcaldia de Cohesió Territorial i Habitatge, Francesc Duch, ha assegurat que aquest és l'inici dels arranjaments que es volen fer a la Floresta.




Francesc Duch

És una gran alegria per al barri. És el principi del pla que hi ha per a la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.