Cugat Mèdia oficialitza l'adhesió a l'Alianza per a la Formació Professional Dual

Des de fa tres anys, Cugat Mèdia compta amb estudiants que tenen contacte directe amb la professió


  • Comparteix:

Cugat Mèdia ha segellat aquest dimecres la seva adhesió a l'Alianza per a la Formació Professional Dual, una xarxa estatal d'empreses, centres educatius i institucions que té l'objectiu d'impulsar aquest model formatiu, un programa que permet que estudiants adquireixin coneixements pràctics amb un contacte directe amb el món empresarial. El mitjà de comunicació públic aposta des de fa tres anys per aquest mètode amb estudiants del CFGS de Realització Audiovisual i Espectacles de l'Àgora International School.

L'Alianza és una xarxa d'empreses, centres educatius i institucions impulsada per la Fundació Bertelsmann, la Fundació Princesa de Girona, la CEOE i la Cambra de Comerç d'Espanya.

La directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, i el president del Consell d'Administració d'EPEL Cugat.cat, Josep Maria Martí Rigau, han rebut una placa que certifica el compromís de l'empresa amb aquest model formatiu. Un compromís que tots dos han refermat com una aposta que beneficia a tothom. 'Guanyen les tres parts', ha assegurat Martí Rigau, en referència al centre educatiu, a l'empresa i, principalment, a l'alumne. La directora del mitjà públic de Sant Cugat ha explicat que això és la demostració del compromís amb l'educació, el talent i els joves, i amb 'connectar-los' amb el món empresarial i amb la realitat.

Per la seva banda, el director de Comunicació de la Fundació Bertelsmann, Marc de Semir, ha destacat que Cugat Mèdia és la primera empresa de l'Estat de la qual tinguin constància que fa una aposta doble per aquest model: a més de la difusió, també forma directament els alumnes.

El model de l'FP dual neix a l'Estat espanyol el 2012.






Marc de Semir

No només feu l'aposta de la difusió, sinó que també feu la formació directa a l'empresa. Per nosaltres això és capital, perquè ens dona una força com a model d'èxit. És el primer mitjà d'Espanya que fa aquesta doble aposta que us estic explicant.

Mònica Lablanca

És el tercer any que participem com a Cugat Mèdia al programa de la FP dual. És la demostració i l'evidència del nostre compromís amb els joves, amb l'educació i amb el talent. Amb aquella idea de connectar els joves amb les empreses i amb la realitat, el nostre cas amb la realitat informativa i periodística.

Josep Maria Martí Rigau

Guanyen les tres parts. Primerament l'entitat responsable de la docència i la formació, perquè té un canal per als seus alumnes fantàstic. Guanya l'empresa, Cugat Mèdia en aquest cas, perquè aquí hem d'avaluar però també tenim la possibilitat de gaudir de persones amb moltes ganes de formació i d'obrir-se camí. I qui més guanya, crec jo, és el propi alumne.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.