El Teatre Auditori es queda petit per acollir el tradicional concert de Nadal per a la gent gran


  • Comparteix:

L'actuació ha anat a càrrec del Cor Infantil i Juvenil de Sant Cugat

L'actuació ha anat a càrrec del Cor Infantil i Juvenil de Sant Cugat

Gran èxit de participació al tradicional concert de nadal per la gent gran que organitza l'Ajuntament al Teatre Auditori. El concert ha aquest any a càrrec del Cor Infantil i Juvenil de Sant Cugat, que ha interpretat peces religioses, nadales i composicions modernes.

El Teatre Auditori s'ha quedat petit aquest diumenge per acollir tota la gent gran de Sant Cugat que ha respòs a la invitació de l'Ajuntament per assistir al tradicional Concert de Nadal. El concert, a càrrec delCor Infantil i Juvenil de Sant Cugat, ha començat amb una primera part amb composicions religioses i nadalenques, per passar després a un repertori de peces més modernes, amb l'acompanyament d'un 'combo' musical. L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat el tracte gratificant amb la gent gran del municipi.

Lluís Recoder

Crec que els hi ha agradat molt i per mi i per tota la gent del consistori ha estat una estona molt feliç. El tracte amb la gent gran sempre és molt gratificant perquè ells agraeixen qualsevol cosa que es faci per ells i s'ho mereixen. A més, la intervenció del cor infantil ha estat molt bonica


Després del concert, l'alcalde ha ofert un aperitiu a tots els assistents, els quals s'han mostrat molt satisfets de l'actuació, assegurant haver passat una molt bona estona. Escoltem alguns dels participants.

Assistents

Preciós, una cosa magnífica, i per ser una coral tan joveneta, ja no podien fer més i ens han fet passar una molt bona estona


El cor, format per nens i joves d'entre 8 i 16 anys, té una llarga trajectòria de concerts i actuacions, i ja pot sumar-ne una més en aquest cinquè any consecutiu en el que es celebra el concert de Nadal per la gent gran de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.