El Col·lectiu de Gent Gran de La Floresta celebra el seu tradicional Concert de Nadal


  • Comparteix:

La Coral Tardor del Col·lectiu de la Gent Gran de La Floresta ha ofert aquest dissabte al vespre el seu tradicional Concert de Nadal amb un repertori renovat. El concert ha consistit en catorze nadales i una última cançó amb implicació del públic.

El Col·lectiu de la Gent Gran de La Floresta ha celebrat un any més el seu Concert de Nadal, a càrrec de la Coral Tardor. A l'acte hi ha assistit l'alcalde, Lluís Recoder, que ha destacat les ganes de fer coses de la gent gran i l'esperit jove que demostren amb actes com aquest. L'escoltem.

Lluís Recoder

Acullen molta gent gran que té ganes de fer coses, gent amb moltes iniciatives i amb ganes d'omplir el temps lliure passant-s'ho bé, viatjant, o com avui veurem, cantant. Això manté les persones amb ganes i amb un esperit jove malgrat els anys


El concert s'ha dividit en dues parts, a cadacuna de les quals s'han interpretat cinc nadales, i s'ha acabat amb 'Santa Nit', on s'ha demanat la participació del públic. Mireia Jiménez, directora de la Coral Tardor, explica el concert.

Mireia Jiménez

Algunes vegades l'hem fet per Reis, aquest any el fem per aquestes dates, i tot el que farem seran nadales. Hi ha algunes que cada any hem fet, però aquest any hem mirat de renovar una mica el programa i afegir algunes de noves


Entre les novetats s'ha pogut escoltar nadales com 'El petit bailet', 'La pastora Caterina', 'Ha nascut el Salavdor' i 'Cánticos de mi tierra'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.