La fusió pictòrica de Lluís Ribas i la música de Monica Green finança 111.000 vacunes contra la pòlio

Es tracta de l'activitat anual del projecte 'Art Solidari' que l'artista florestà fa amb el Rotary Club


  • Comparteix:

Lluís Ribas durant l'espectacle artístic al Teatre-Auditori / Foto: Cugat Mèdia

Lluís Ribas durant l'espectacle artístic al Teatre-Auditori / Foto: Cugat Mèdia

Dos artistes i un projecte aconsegueixen que 111.000 nens i nenes puguin ser vacunats contra la pòlio. El pintor florestà Lluís Ribas i la cantant Monica Green s'han unit aquest cap de setmana per recaptar fons per erradicar aquesta malaltia que afecta, principalment, infants i joves. En l'activitat anual del projecte 'Art Solidari' que Ribas fa amb el Rotary Club, coorganitzador de l'esdeveniment, el Teatre-Auditori ha pogut veure com l'artista florestà ha pintat un quadre en directe, transmès a través d'una pantalla gegant, mentre Green li oferia l'acompanyament musical. La recaptació ha superat les expectatives de Ribas, que esperava poder arribar al finançament de 100.000 vacunes.

Lluís Ribas va patir la pòlio quan tenia 18 mesos de vida. Ara, es considera 'un dels afortunats' i per això, ha volgut 'posar el seu granet de sorra' en la lluita per erradicar aquesta malaltia que, actualment, només es troba en dos països del món, l'Afganistan i el Pakistan.

El projecte 'Art Solidari' arrenca fa cinc anys en una col·laboració entre Lluís Ribas i el Rotary Club. Ribas ha recordat que, 'de granet en granet', es fan 'grans projectes'.

En aquesta ocasió, Ribas ha comptat amb l'ajuda de Green, que enguany ha celebrat 30 anys damunt dels escenaris amb la gira de 'Project Soul', un espectacle on homenatja les dives del soul, el jazz, l'r&b i motown.



Lluís Ribas

Contribuir a eliminar una malaltia com aquesta del món és una cosa per estar orgullós. Jo poso el meu granet de sorra. És com es fan les coses, de granet en granet es fan grans projectes.

Lluís Ribas

111.000 nens no patiran aquesta malaltia, és la fita que teníem i s'ha aconseguit. Estic molt content, sempre esperes alguna cosa més del que s'aconsegueix, els somnis són això. Però hem aconseguit una realitat molt interessant i molt bona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.