Sant Cugat farà cagar el tió de Nadal als barris

Els més petits tenen una desena de propostes relacionades amb la tradició nadalenca de picar els troncs perquè cagui regals i llaminadures


  • Comparteix:

Sant Cugat acollirà una desena d'activitats relacionades amb el tió de Nadal / Foto: CC by Slastic

Sant Cugat acollirà una desena d'activitats relacionades amb el tió de Nadal / Foto: CC by Slastic

Sant Cugat proposa una desena d'activitats relacionades amb fer cagar regals i llaminadures al tió. Els més menuts tindran l'opció de picar el tronc a Volpelleres, on també tindrà lloc la cacera de tions pel bosc aquest diumenge, a la Floresta, a Mira-sol, a les Planes, al Mercat de Torreblanca, a plaça de Can Quitèria i al barri del Monestir-Sant Francesc.



Volpelleres
L'associació de veïns de Volpelleres organitza de nou la cacera de tions amagats pel bosc del barri. La 4a edició de la iniciativa tindrà lloc aquest diumenge a les dotze del migdia. La setmana següent, diumenge 15, serà el moment de fer cagar el tió al barri, amb Plus Arts i amb tallers familiars i música nadalenca a la plaça dels Rabassaires, entre les onze del matí i les dues del migdia.

La Floresta
El dissabte 14 de desembre, els florestans i florestanes més petits podran fer cagar el tió al Casino de la Floresta. Serà a les cinc de la tarda en una activitat organitzada per l'Ajuntament, el Senglar Cultural i el Centre Obert de Can Llobet i que comptarà amb l'animació infantil de Jaume Barri.

Mira-sol
Precisament Jaume Barri també portarà la seva animació infantil a Mira-sol. També es farà cagar el tió al teatre del districte el proper dimarts 17 de desembre a les cinc de la tarda. A més, el dissabte 21 de desembre també es podrà fer cagar el tió al Mira-sol-Centre, a partir de les onze del matí. També hi haurà una classe oberta de ball i tallers infantils nadalencs.

Les Planes
El mateix dissabte 21 de desembre, a les Planes també podran fer cagar el tió. L'activitat, organitzada per la Comissió de Festes del barri, serà al Casal a partir de les sis de la tarda i hi haurà animació infantil amb Marc Oriol.

Monestir-Sant Francesc
Un dia abans, la Xarxa Monestir-Sant Francesc proposa el tió dels records, en què la tradició es modifica per fer-la encara més especial. S'haurà de venir amb una joguina important, explicar per què ho és i oferir-la al tió, que la cagarà per a altres nens i nenes que sabran d'on prové. La iniciativa tindrà lloc a la plaça del Coll a les cinc de la tarda i també hi haurà xocolatada popular.

Plaça de Can Quitèria
La plaça de Can Quitèria acollirà un taller de tions i animació infantil amb Xarop de Canya, el dissabte 21 a partir de les onze del matí. A més, també hi haurà xocolatada apta per a celíacs.

Mercat Torreblanca
I finalment, també es podrà fer cagar el tió al Mercat de Torreblanca, el mateix dissabte a partir de les deu del matí. Abans, des de les vuit i fins a les dues del migdia, hi haurà la Ruleta de Nadal del mercat, amb sortejos de lots i vals de compra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.