Col·lectius feministes exigeixen el cessament del director del Teatre-Auditori per 'assetjament laboral'

Hora Bruixa, Adventícies i Dones i Cultura han interromput la presentació de la nova temporada del Teatre-Auditori amb una acció de protesta


  • Comparteix:

L'acció de protesta ha interromput l'acte de presentació de la nova temporada del Teatre-Auditori Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

L'acció de protesta ha interromput l'acte de presentació de la nova temporada del Teatre-Auditori Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Els col·lectius feministes Hora Bruixa, Adventícies i Dones i Cultura exigeixen que l'equip de govern cessi el director del Teatre-Auditori Sant Cugat, Pep Tugues, a qui acusen d'assetjament laboral. Ho han fet interrompent l'inici de l'acte de presentació de la nova temporada del Teatre-Auditori i mostrant una pancarta on es llegia 'Aquesta programació inclou assetjament laboral'.

Fan així ressò de la informació publicada fa uns dies pel diari digital elCugatenc, on s'explicava que Tugues hauria comès assetjament laboral, almenys, contra una treballadora. Les manifestants asseguren que l'anterior equip de govern coneixia la situació i el fa 'còmplice' per no posar-hi remei.

'No permetrem que es mantinguin en càrrecs de responsabilitat persones que maltracten d'altres, especialment si aprofiten la seva relació de poder per mantenir comportaments vexatoris amb impunitat', han explicat.

En declaracions a elCugatenc, la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, explicava que, segons un expedient obert per la instrucció municipal sobre aquesta situació, no hi va haver assetjament laboral, tot i que sí que s'hi indicaven 'males praxis en la gestió directiva de recursos humans'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.